gomb hivjon bennunket

Aranyparti Apartmanház

Első emeleti apartman

Első emelet elrendezése: Közlekedő, francia hálószoba melyhez tartozik egy erkély plusz egy fél szoba ahol két külön ágy van elhelyezve, fürdőszoba külön WC-kézmosó, külön konyha étkező és itt is van egy erkély, utcafrontra zöldövezetre néz. LCD TV, wifi, minden helyiségben klíma van.

Második emeleti apartman

Második emelet elrendezése: Közlekedő, két külön francia ágyas hálószoba egy erkéllyel, egy konyha étkezővel itt is van egy erkély, fürdőszoba masszázs káddal, dupla kézmosóval felszerelve. Külön WC kézmosó. Külön konyha étkezővel és egy erkély, mely az utcafrontra néz zöld övezetre. LCD TV, wifi, minden helyiségben klíma van.

Apartmanok leírás

Siófok Aranypartján a Balaton parttól 200 méterre található egy Családi ház, ahol az első emeleten 4 fővel, a második emeleten 6 fővel várjuk vendégeinket. A két külön álló apartman kényelmes bútorzattal, erkéllyel, nagy füves udvarral várja vendégeit.

Az apartmanok önellátóak, mindkét emeleten a konyhák jól felszereltek, edények, poharak, mikro, vízforraló, kenyérpirító, kávéfőző hűtőszekrény mind megtalálhatók.

A nagy füves udvaron egy szaletli kapott helyet ahol grillezési lehetőség van vendégeink számára. Itt minden korosztály megtalálja számítását a Balaton közelsége és az udvar adta lehetőségek miatt.

NTAK: MA23065826

Foglalás

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

0/500

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Copyright © 2017 Gréta Wellness Apartments