gomb hivjon bennunket

Prémium Medencés Apartman

Siófok aranyparti részén a Balaton parttól pár méterre várjuk kedves vendégeinket, egy 75 nm-es prémium kategóriás, minőségileg jól felszerelt apartmanunkba. Az apartman 6 személynek nyújt kényelmes pihenést, kikapcsolódást nyaralásuk ideje alatt, itt a Balatonon. Elrendezése: egy előtér, egy tágas, kényelmes amerikai konyhás nappali újszerű bútorokkal, egy kádas fürdőszoba WC-vel, két külön hálószoba francia ággyal és szekrényekkel beépítve, nem utolsósorban egy nagy erkély, mely a Balatonra és az utcafrontra néz.

A ház udvarán egy medence is van, mely további szórakozási lehetőséget nyújt vendégeink számára. A zárt udvarban egy parkolóhelyet tudunk biztosítani, mely az árban van. Szálláshelyünkről a balatoni szabadstrand három perc sétával érhető el, 30 méteres körzetében teniszpálya, élelmiszer üzlet, büfé megtalálható.

A városközpontnál a főtéren a Sió Pláza épülete van, melyben további üzletek, gyors- étterem, Mozi, kávézók kerültek kialakításra. Siófok központján további látnivaló a Víztorony, aminek a tetején mozgó kávézót alakítottak ki. Az ide érkezők a csodálatos Balatonunkat és városunkat a magasból tekinthetik meg.

A hajóállomás a Petőfi Sétányon keresztül szintén elérhető, ahol színes programok várják az ide érkezőket. Próbálja ki, tapasztalja meg pihenjen, kapcsolódjon ki ebben az apartmanban, töltse itt nyaralását, nem fog csalódni! :)

Az apartman 4+2 főre foglalható. Wifi, klíma van.

Foglalás

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

0/500

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input